Πόσος Χρόνος θα χρειαστεί για την επισκευή;

Οι περισσότερες από τις επισκευές τηλεφώνου διαρκούν λιγότερο από 24 ώρες. Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά μοντέλα και τύποι τηλεφώνων έξω με διαφορετικά εξαρτήματα που χρειάζονται, εφόσον αυτά τα εξαρτήματα είναι διαθέσιμα, μπορούμε να επιτύχουμε το χρονικό πλαίσιο και express εξυπηρέτηση! Οι ειδικοί μας μπορούν να πάρουν σπασμένη συσκευή και να επιστρέψουν ένα τηλέφωνο που λειτουργεί σε μια μέρα.

Υπάρχει περίπτωση να χάσω δεδομένα;

Τα έμπειρα mobile repair εργαστήρια δεν θα χάσουν τα δεδομένα σας!

Στις περισσότερες περιπτώσεις, όπως σπασμένες οθόνες, προβλήματα με μπαταρίες και ορισμένες φυσικές βλάβες, τα δεδομένα δεν επηρεάζονται και είναι πάντα ασφαλή στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις κατεστραμμένου λογισμικού όπου τα δεδομένα ενδέχεται να διατρέχουν κίνδυνο.

Τα τελευταία χρόνια, το IOS της Apple και το Android OS της Google σας ωθούν να κάνετε χρήση του διαδικτυακού χώρου αποθήκευσης cloud για τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνό σας.

Αυτές οι υπηρεσίες ή η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του τηλεφώνου σας μέσω υπολογιστή ή iTunes συνιστώνται ανεπιφύλακτα, καθώς απλώς θα σας προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια εάν συμβεί το χειρότερο.

Τι είδους εξαρτήματα χρησιμοποιείτε για τις επισκευές κινητών;

Η Express Mobile Service προσφέρει στους πελάτες της τα κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικά για να διασφαλίσει ότι το τηλέφωνό σας λειτουργεί ομαλά χωρίς κανέναν κίνδυνο για οποιοδήποτε είδος δυσλειτουργίας. Στόχος μας είναι να επισκευάσουμε το τηλέφωνό σας γρήγορα, με ασφάλεια και με τα καλύτερα ποιοτικά ανταλλακτικά της αγοράς!

Υπάρχει κόστος διάγνωσης και μεταφορικών;
We only use 100% genuine parts where possible. If original parts are not available we will source the next best thing OEM parts from the same factories that produce the parts.