επισκευή smartphone samsung

Επισκευές κινητών Samsung Galaxy σε προσιτές τιμές

Ειδικευόμαστε στην επισκευή κινητών Samsung. Παρέχουμε λύσεις για όλους τους τύπους προβλημάτων που σχετίζονται με τη συσκευή σας. Το Express Mobile είναι υπεύθυνο για την επισκευή της συσκευής σας και την αντικατάσταση με υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά εάν απαιτείται με γρήγορους χρόνους διεκπεραίωσης και δίκαιη τιμολόγηση.

Παρέχουμε λύσεις για όλους τους τύπους προβλημάτων που σχετίζονται με Samsung κινητά Smartphone. Οι τεχνικοί μας μπορούν να επιλύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να έχετε με το Samsung Smartphone σας. Διαθέτουμε μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία στην επισκευή κινητών Samsung, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα φροντίσουμε να γίνει σωστά και με ασφάλεια.

Παρέχουμε λύσεις για κάθε κινητό Samsung Galaxy

Παρέχουμε λύσεις για όλους τους τύπους προβλημάτων που σχετίζονται με τη συσκευή σας. Επισκευάζουμε όλους τους τύπους συσκευών Samsung και μπορούμε να επισκευάσουμε τη συσκευή σας μέσα σε 48 ώρες. Επιπλέον, προσφέρουμε εγγύηση εφ' όρου ζωής για όλες τις επισκευές.

Η εταιρεία μας είναι υπεύθυνη για την επισκευή κινητών Samsung Galaxy

Αν έχετε ένα Samsung Galaxy, μπορούμε να το επισκευάσουμε. Αν το τηλέφωνό σας είναι χαλασμένο ή ραγισμένο, οι τεχνικοί μας θα το επισκευάσουν για εσάς.

Εάν το τηλέφωνό σας έχει βλάβη από υγρά, οι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι να απομακρύνουν την υγρασία από το εσωτερικό της συσκευής και να επισκευάζουν τυχόν βλάβες που προκλήθηκαν από την υγρασία αυτή.

Αν η οθόνη σας υπέστη ζημιά από πτώση του τηλεφώνου ή από πτώση πάνω σε κάτι αιχμηρό, θα αντικαταστήσουμε το γυαλί, ώστε όλα να φαίνονται σαν καινούργια!

Είμαστε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που διασφαλίζει ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για τη συσκευή σας και θα την επισκευάσουμε σε προσιτή τιμή. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, καθώς είμαστε διαθέσιμοι άμεσα για τους πελάτες μας

Όταν πρόκειται για επισκευή κινητών τηλεφώνων Samsung, υπάρχουν διάφορα είδη επισκευών που μπορούν να πραγματοποιηθούν, ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το τηλέφωνό σας. Ορισμένες από τις συνηθέστερες επισκευές περιλαμβάνουν:

  1. Αντικατάσταση οθόνης: Αν η οθόνη του κινητού σας έχει σπάσει ή έχει υποστεί ζημιά, μπορεί να χρειαστεί να αντικατασταθεί με μια νέα οθόνη.

  2. Αντικατάσταση μπαταρίας: Αν η μπαταρία του κινητού σας δεν διαρκεί πολύ ή δεν φορτίζει σωστά, μπορεί να χρειαστεί να αντικατασταθεί με μια νέα μπαταρία.

  3. Επισκευή φόρτισης: Αν το κινητό σας δεν φορτίζει σωστά ή δεν αναγνωρίζει το καλώδιο φόρτισης, μπορεί να χρειαστεί επισκευή στη θύρα φόρτισης.

  4. Επισκευή κάμερας: Αν η κάμερα του κινητού σας δεν λειτουργεί σωστά ή έχει προβλήματα με την εικόνα, μπορεί να χρειαστεί επισκευή ή αντικατάσταση της κάμερας.

επισκευή κινητών samsung galaxy
EXPRESSMOBILE

Βρείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

mapIcon

Σουλίου & Χαλανδρίου 16Α Aγ. Παρασκευή

ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

hoursIcon

Δευ. - Παρ.
9.00 – 17.00

SOCIAL

EXPRESSMOBILE

Μιλήστε μας