Χωρίς κατηγορία

Πώς να εγκαταστήσετε το iOS 17 Beta στο iPhone. Οδηγός

Πώς να εγκαταστήσετε το iOS 17 Beta στο iPhone (2)

Είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι τα iPhone αντιπροσωπεύουν μια επανάσταση στον χώρο των smartphones. Προσφέρουν μια αρμονική συνύπαρξη υψηλής τεχνολογίας, λειτουργικότητας και αισθητικής που έχει αναδείξει την Apple ως πρωτοπόρο σε αυτόν τον τομέα.

Η κυκλοφορία των iPhone έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με την τεχνολογία, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα που συνδυάζει αρίστης ποιότητας υλικό με έξυπνο λογισμικό. Τα iPhone δεν είναι απλώς συσκευές επικοινωνίας, αλλά πύλες προς ατελείωτες δυνατότητες. Με υψηλής ανάλυσης οθόνες Retina, προηγμένες κάμερες και εκτεταμένο οικοσύστημα εφαρμογών, παρέχουν μια ασυναγώνιστη εμπειρία χρήσης.

Η επίδραση των iPhone όμως δεν περιορίζεται μόνο στην τεχνολογία. Έχουν διαμορφώσει τον τρόπο που επικοινωνούμε, ανταλλάσσουμε πληροφορίες και διεκπεραιώνουμε καθημερινές εργασίες. Ανεξάρτητα από την τοποθεσία μας, τα iPhone μας επιτρέπουν να είμαστε συνδεδεμένοι με τον κόσμο και να ανακαλύπτουμε νέες δυνατότητες.

Η Apple συνεχίζει να πρωτοπορεί με τα iPhone, εισάγοντας νέες τεχνολογίες όπως η εικονική πραγματικότητα και η τεχνητή νοημοσύνη. Τα iPhone δεν είναι απλά τηλέφωνα, αλλά συνοδοιπόροι που ενδυναμώνουν και εμπνέουν τους χρήστες τους. Προσφέρουν απεριόριστη δυνατότητα δημιουργίας και ανακάλυψης, και συνοδεύουν τον καθένα σε ένα μέλλον γεμάτο προοπτικές.

Είναι πέρα από ένα απλό τηλέφωνο.

Τι είναι η έκδοση beta;

Οι beta αντιπροσωπεύουν προδοκιμαστικές εκδόσεις πριν την επίσημη κυκλοφορία. Κάθε ενημερωμένη έκδοση του iOS περνά από μια φάση beta πριν την τελική έκδοση, από απλές βελτιώσεις όπως η 15.5.1 έως πλήρεις εκδόσεις που επηρεάζουν το σύστημα, όπως το iOS 16.

Υπάρχουν δύο είδη beta: οι εκδόσεις beta για προγραμματιστές (περιορισμένα σε εγγεγραμμένους προγραμματιστές λογισμικού) και οι δημόσιες beta (ανοικτές για όλους τους ενδιαφερόμενους). Και οι δύο τύποι περνούν από πολλές εκδόσεις – μερικές φορές περίπου μισό ενδεχομένως – πριν από την τελική κυκλοφορία.

Η Apple έχει προς το παρόν ανακοινώσει την πρώτη beta έκδοση του iOS 17 σε προγραμματιστές, και, για πρώτη φορά, επιτρέπει σε μη προγραμματιστές να κατεβάσουν δωρεάν την beta έκδοση στα iPhone τους. Συνεχίστε την ανάγνωση για να μάθετε πώς αυτό είναι δυνατό!

Σε προηγούμενα έτη, όταν η Apple ανακοινώνει μια σημαντική νέα ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος, η πρώτη βερσιόν beta ήταν διαθέσιμη μόνο για συνδρομητές του Προγράμματος Προγραμματιστών της Apple, το οποίο κόστιζε 99 δολάρια ετησίως. Στη συνέχεια, οι δημόσιες beta γινόταν διαθέσιμες για χρήστες που είχαν εγγραφεί στο Δημόσιο Πρόγραμμα Λογισμικού της Apple, με μικρή καθυστέρηση μετά την κυκλοφορία των beta για προγραμματιστές. Ωστόσο, φέτος δεν απαιτείται να περιμένετε τη δημόσια beta για να είστε ανάμεσα στους πρώτους που θα δοκιμάσουν το iOS 17!

Σε μια απροσδόκητη αλλαγή για το 2023, οποιοσδήποτε συνδεθεί στον ιστότοπο του λογαριασμού προγραμματιστή της Apple με το Apple ID του έχει πρόσβαση στις beta εκδόσεις, ακόμα κι αν δεν είναι συνδρομητής του Προγράμματος Προγραμματιστών της Apple. Αυτό επιτρέπει σε οποιονδήποτε με Apple ID να κατεβάσει και να εγκαταστήσει τα beta του iOS 17, του iPadOS 17 και του macOS Sonoma χωρίς να αναμένει τη δημόσια beta.

Πώς να εγκαταστήσετε το iOS 17 Beta στο iPhone: Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και αναμφίσβητα αποτελεσματική! Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Ανοίξτε το Safari στο iPhone σας και πηγαίνετε στο apple.com.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο μενού στην επάνω αριστερή γωνία της σελίδας και, στη συνέχεια, πατήστε “Λογαριασμός”.
  3. Στο τμήμα “Είσοδος στο Apple Developer”, εισαγάγετε και υποβάλετε το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασής σας χρησιμοποιώντας τα βέλη και εισαγάγοντας τον κωδικό ελέγχου ταυτοποίησης δύο παραγόντων που στέλνεται στις συσκευές σας.
  4. Κάντε πάλι κλικ στο εικονίδιο μενού στην επάνω αριστερή γωνία και επιλέξτε “Λογαριασμός”.
  5. Αποδεχτείτε τους νομικούς όρους της Συμφωνίας Apple Developer Agreement κυλώντας προς τα κάτω στη σελίδα, επιλέγοντας το πλαίσιο και πατώντας το κουμπί “Συμφωνώ”.
  6. Βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας τρέχει iOS 16.4 ή νεότερη έκδοση, μεταβαίνοντας σε Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Ενημέρωση λογισμικού. Αφού ολοκληρώσετε τα βήματα 1-5 για την εγγραφή σας ως προγραμματιστής, επανεκκινήστε το iPhone σας.
  7. Επιστρέψτε σε Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Ενημέρωση λογισμικού.
  8. Πατήστε την επιλογή “Ενημερώσεις Beta”. Εάν δεν βλέπετε την επιλογή αυτή, απενεργοποιήστε την αυτόματη λήψη ενημερώσεων iOS (Αυτόματες ενημερώσεις -> Λήψη ενημερώσεων iOS), και στη συνέχεια πατήστε “Επιστροφή” για να την ενεργοποιήσετε.
  9. Επιλέξτε το iOS 17 Developer Beta από τη λίστα και πατήστε “Λήψη και εγκατάσταση”, ακολουθώντας τις οδηγίες και περιμένοντας να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

Αυτός ήταν ένας συνοπτικός οδηγός για την εγκατάσταση του iOS 17 Beta στο iPhone. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!