Χρήσιμες συμβουλές

Πώς ενεργοποιείτε το Always On Display cu Focus Mode στο iPhone;

Πώς ενεργοποιείτε το Always On Display cu Focus Mode στο iPhone

Η Apple κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της τεχνολογίας, προσφέροντας μοναδικό σχεδιασμό, καινοτόμα χαρακτηριστικά και ασύλληπτη απόδοση σε κάθε iPhone που δημιουργεί.

Όταν κρατάτε ένα iPhone στα χέρια σας, η απλή αφή της οθόνης ανοίγει έναν κόσμο πλούσιων επιλογών. Ανακαλύψτε μια πλήρη ζωντανή εμπειρία πολυμέσων, χάρη στις εκθαμβωτικές οθόνες Retina που παρέχουν ζωντανά χρώματα και εντυπωσιακή ανάλυση. Απολαύστε την ισχύ των επεξεργαστών A14 Bionic και την εντυπωσιακή γραφική απόδοση για ανεμπόδιστο παιχνίδι και παραγωγικότητα. Τέλος, προστατευθείτε απόλυτα και ασφαλώς με τον αισθητήρα αναγνώρισης προσώπου Face ID.

Η Apple όχι μόνο προσφέρει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, αλλά αποτελεί επίσης έναν ολοκληρωμένο οδηγό για την προσωπική και επαγγελματική σας επιτυχία. Μέσω του App Store, έχετε πρόσβαση σε εκατομμύρια εφαρμογές που απλοποιούν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σας. Είτε ψάχνετε για εκπαιδευτικούς πόρους, επικοινωνία με φίλους και συνεργάτες, είτε δημιουργική έκφραση μέσω φωτογραφιών και βίντεο, το iPhone παρέχει τις εφαρμογές και λειτουργίες που απαιτείτε για να επιτύχετε.

Σε αυτό το άρθρο, εξετάζουμε μία από τις βασικές λειτουργίες του iPhone, τη λειτουργία Focus Mode. Πιο συγκεκριμένα, θα δούμε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Always On Display του iPhone μέσω του Focus Mode στο iOS 16.4.

Με πολλούς τρόπους, τα Focus Filters προσθέτουν μια νέα διάσταση στη λειτουργία Focus Mode. Αν θέλετε να αποφύγετε τις ανεπιθύμητες ειδοποιήσεις κατά τη διάρκεια εργασίας ή να επιτύχετε την απαιτούμενη γαλήνη, τα Focus Filters παρέχουν ευελιξία για λεπτομερή ρύθμιση της συμπεριφοράς του iPhone και των εφαρμογών όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Focus. Επιπλέον, με το iOS 16.4, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Always On Display του iPhone κατά τη χρήση της Focus Mode. Στον παρακάτω οδηγό, θα αναλύσουμε τη διαδικασία βήμα προς βήμα!

Ενεργοποίηση της λειτουργίας Always On Display με τη λειτουργία Focus Mode

Στο iOS 16.4, έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε το αγαπημένο σας προφίλ Focus με τη λειτουργία Always On Display στα iPhone 14 Pro και 14 Pro Max. Μόλις γίνει αυτή η σύνδεση, η Always On Display θα ενεργοποιείται αυτόματα κάθε φορά που ενεργοποιείτε το συγκεκριμένο προφίλ Focus. Πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό;

  1. Στο iPhone σας με το iOS 16.4 (ή νεότερη έκδοση), ανοίξτε την εφαρμογή “Ρυθμίσεις”.
  2. Στην καρτέλα “Ρυθμίσεις”, επιλέξτε “Focus”.
  3. Επιλέξτε το προφίλ Focus που θέλετε να συνδέσετε με την Always On Display. Εάν δεν υπάρχει ήδη ένα υπάρχον προφίλ Focus που να θέλετε να χρησιμοποιήσετε, δημιουργήστε ένα νέο προφίλ και προσαρμόστε τις ρυθμίσεις σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε το.
  4. Κατέβετε προς τα κάτω στην ενότητα “Φίλτρα εστίασης” και πατήστε το κουμπί “Προσθήκη Φίλτρου”.
  5. Επιλέξτε το φίλτρο “Always On Display” και ενεργοποιήστε το.
  6. Μην ξεχάσετε να πατήσετε το κουμπί “Προσθήκη” στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.
  7. Τώρα, κάθε φορά που ενεργοποιείτε αυτό το προφίλ Focus, η λειτουργία Always On Display θα ενεργοποιείται αυτόματα. Έτσι, μπορείτε να παρακολουθείτε τα widgets σας ακόμα και όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη.

Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Always On Display από ένα προφίλ Focus, επανεπισκεφθείτε το συγκεκριμένο προφίλ Focus, πατήστε στο φίλτρο “Always On Display” και απενεργοποιήστε το.

Αξιοποιήστε πλήρως τη λειτουργία Always On Display στο iPhone σας…! Ενώ μιλάμε για το iOS 16.4, θα ήθελα να σας προσεγγίσω ένα εξίσου ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που ονομάζεται “Συντόμευση Κλειδώματος Οθόνης”.

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτήν την έξυπνη συντόμευση για γρήγορο κλείδωμα του iPhone σας μέσω ενός πλήκτρου στην αρχική οθόνη που μπορείτε να πατήσετε, ή μέσω της Siri χρησιμοποιώντας τη φράση “Hey Siri, Lock Screen” (Ειρήστε “Ειρήνη Siri, Κλείδωμα Οθόνης”). Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε και αυτήν τη λειτουργία, καθώς έχει κερδίσει την εκτίμηση των χρηστών.

Σε γενικές γραμμές, ελπίζουμε ότι ο οδηγός για την ενεργοποίηση της λειτουργίας Always On Display με τη λειτουργία Focus Mode σας φάνηκε χρήσιμος και κατανοητός. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!